South American Fur Seals (Arctocephalus australis) Out of Range in Northern Peru
Vilchez-Delgado F.; Cárdenas-Alayza S.; Diaz S.; Márquez-Alvis S.; Gúzman F.; Pereda-Sanchez A.; García-Collave E.; Kelez S.; Hooker Y.; Calvo-Mac C. · Aquatic Mammals (2023) · DOI: 10.1578/am.49.5.2023.468
Instituciones: Universidad Peruana Cayetano Heredia; Universidad Nacional de Tumbes